Op stap

Marktplein krijgt een nieuwe uitgaansgelegenheid: De 5 Musketiers opent haar deuren!

- advertentie -

Winschoten – Marktplein is binnenkort een nieuwe uitgaansgelegenheid rijker! In het pand waar tot en met eind vorig jaar Café Dommering was gevestigd, openen Desiree en Arno Evenboer hun horecazaak: De 5 Musketiers.

- advertentie -

Met onder andere leuke themafeesten, hopen ze een plek te creëren waar bezoekers van elke leeftijd een fijne avond zullen beleven.  Het pand, dat twee verdiepingen telt, is de afgelopen twee maanden onder handen genomen, en tot aan de opening wordt er nog hard gewerkt.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Van een opgefrist toilet tot nieuwe verlichting en geluidssysteem, het interieur is volledig klaargemaakt voor een frisse start. Daarnaast komen er ook leuke extra’s in het café, zoals een boksbal en twee gokautomaten.

De grote opening vindt plaats op zaterdag 26 oktober. Vanaf 22.00 uur worden de deuren geopend, en DJ Nick en DJ Herrie zorgen voor de muzikale aftrap. De avond zal in het teken staan van muziek uit de jaren ’80 en ’90, gemixt met Nederlands talig en de huidige feestmuziek. Het motto van De 5 Musketiers, “Eén voor allen, allen voor één!”, belooft een saamhorige en feestelijke sfeer.

Foto: ingezonden

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button