Sport

Twirlsters uit Scheemda behalen tweede plaats op het Europees Kampioenschap showtwirl

- advertentie -

Scheemda – Het afgelopen weekend waren de Europese Kampioenschappen showtwirl in Eindhoven. Meer dan 1100 twirlers uit 15 verschillende landen streden om de titel Europees Kampioen.

- advertentie -

Manon Drent en Jaël Gremmer mochten, namens Prins Hendrik uit Scheemda, Nederland vertegenwoordigen op het EK met het onderdeel duo showtwirl youth. Met een ontzettend goede uitvoering, zowel batontechnisch als met hun performance, zijn Manon en Jaël tweede geworden van Europa.

Ze mochten de spits afbijten in hun categorie en wat stonden ze enorm te stralen op de wedstrijdvloer met hun Holland routine. De zilveren beker krijgt een mooie plek. Een prachtige prestatie.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Eerste Europese wedstrijd
In dezelfde categorie hebben Aimée Gremmer en Anouk Wind (Anouk is lid van Amicitia Musselkanaal) in een sterk deelnemersveld van 23 duo’s de 8e plaats behaald. Voor Aimée en Anouk was dit hun eerste Europese wedstrijd. Ze hebben gestraald met hun mooie routine. Heel knap hoe ze zich staande wisten te houden tussen alle deelnemers.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Na jaren van hard trainen was dit voor beide duo’s een ontzettend mooi Europees kampioenschap. Deze ervaring nemen ze weer mee en ze hopen een goede inspiratie te zijn voor alle (toekomstige) twirlers.

- advertentie - 

Benieuwd naar de mooie sport baton twirling? Je bent altijd welkom om te kijken of mee te doen met de trainingen van PH Scheemda. De training is iedere vrijdag van 17:30 tot 18:30 uur in de Eextahal te Scheemda.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button