Algemeen

Stichting De Heerenzitting doneert winterjassen aan Kledingbank Maxima

- advertentie -

Winschoten – Kledingbank Maxima in Winschoten heeft recent 20 nieuwe winterjassen ontvangen, gedoneerd door Stichting De Heerenzitting uit Oldambt. Dit gebaar komt op een belangrijk moment nu de winter voor de deur staat.

- advertentie -

Kledingbank Maxima zet zich in voor mensen met een uitkering of een laag inkomen in de provincie Groningen. Eén van hun belangrijkste doelstellingen is om deze mensen te ondersteunen op hun weg “van minima naar maxima”. De kledingbank biedt hen gratis kleding, waarmee ze zowel praktisch als met vertrouwen aan hun toekomst kunnen werken.

Stichting De Heerenzitting is een organisatie die zich richt op de maatschappelijke betrokkenheid in de regio Oost-Groningen. Zij dragen op hun eigen wijze bij door middel van lokale serviceprojecten, zoals deze donatie van winterjassen. “We vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap,” aldus een woordvoerder van de stichting.

De kledingbank was zeer blij met de donatie. Op de bijgaande foto zijn Koert Hensema en Bernd van Bolhuis te zien, die namens Stichting De Heerenzitting de jassen overhandigen aan de kledingbank.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button