Economie

19 oktober open dag bij Folkers Reizen en Folkers Rijopleidingen

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 19 oktober organiseert Folkers Reizen en Folkers Rijopleidingen van 10.00 tot 15.00 uur een open dag aan de Oosterhavenkade 3b in Winschoten. Je bent van harte welkom om meer te weten te komen over reizen met onze touringcars, zoals personeelsuitjes, schoolreisjes, dagtochten en meerdaagse reizen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

- advertentie -

Ook staan op deze dag onze instructeurs klaar om een vrijblijvende proefrit aan te bieden voor alle categorieën binnen de rijschool. Daarnaast kun je bij ons terecht voor informatie en al je vragen over onze opleidingen en cursussen, zoals VCA, heftrucktraining en Code 95 bijscholing.

Rijschool Ludolf Niemeijer zal aanwezig zijn met een aangepaste auto voor leerlingen met een lichamelijke beperking. Vraag Wim Nieuwenhuis deze dag naar alle mogelijkheden betreft deze aangepaste auto en maak eventueel direct een proefrit.

Tijdens deze dag zal Buro RVV aanwezig zijn met een rijsimulator. Hierin kun je je reactiesnelheid testen.

Voor de gratis proeflessen deze dag kan je je van tevoren niet aanmelden. Elke bezoeker kan zich inschrijven voor één proefrit. Dit kan alleen op de dag zelf bij binnenkomst. Vergeet je ID-kaart hiervoor niet! Voor het C-, CE- of D-rijbewijs, dien je een geldig autorijbewijs mee te nemen. Let op: voor een proefles op de motor dien je zelf schoenen tot over je enkels mee te nemen.

Wil je meer informatie over één van onze opleidingen of cursussen? Uiteraard staan we voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Het belooft een gezellige dag te worden! Zien we jou ook? Deze dag kunt u 2 kaarten winnen voor 40-45 de musical of Soldaat van Oranje.

10.00 – 15.00 uur
Oosterhavenkade 3b, Winschoten

- advertentie - 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button