Algemeen

Twee weekenden geen treinen tussen Groningen en Bad Nieuweschans/ Veendam

- advertentie -

Oldambt – Van zaterdag 12 tot en met zondag 13 oktober en van zaterdag 26 oktober tot en met zondag 3 november 2024 voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor. Door deze werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Groningen en Bad Nieuweschans en tussen Groningen en Veendam.

- advertentie -

Arriva zet bussen in. Hierbij is rekening gehouden met de aansluiting op bussen van Bad Nieuweschans naar Weener en Leer (Duitsland).

Reizigers die gebruik willen maken van het treinvervangende busvervoer hebben een geldig vervoerbewijs nodig, zoals een OV-chipkaart of betaalpas. Inchecken kan op het station van vertrek en uitchecken op het station van aankomst. Het is niet mogelijk om fietsen mee te nemen in de bus.

Langere reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd van 30 tot 45 minuten. De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: www.arriva.nl/werkaanhetspoor.

Check de reisplanner
Vanaf 10 dagen voor de reisdatum is een actueel reisadvies te vinden in de reisplanners. De aangepaste dienstregeling is zichtbaar in de Arriva-app en op www.arriva.nl. We adviseren reizigers hun reis kort voor vertrek te plannen. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Haltes treinvervangend busvervoer
– Groningen: Busstation Halte A/B
– Groningen Europapark: Bushalte Groningen Station Europapark
– Kropswolde: Voorzijde station (Woldweg)
– Martenshoek: Rotonde Meint Veningastraat – Gorechtlaan
– Hoogezand – Sappemeer: Voorzijde station/bushalte Hoogezand Station
– Zuidbroek: Voorzijde station/bushalte Zuidbroek Station
– Scheemda: Voorzijde station/bushalte Scheemda Station
– Winschoten: Busstation perron G en H
– Bad Nieuweschans: Bushalte Badnieuwschans Bahnhof
– Veendam: Voorzijde station/bushalte Veendam Station

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button