Cultuur

Sport en Cultuur Fair markeert nieuw seizoen bij MFC De Hardenberg

- advertentie -

Finsterwolde – Het is alweer een jaar geleden dat sportcomplex MFC De Hardenberg, na een succesvolle overname door een burgerinitiatief, feestelijk werd heropend. Om de start van het nieuwe sportseizoen te vieren, vindt dit weekend in het sportcomplex de allereerste Sport en Cultuur Fair plaats. De officiële opening van het evenement werd afgelopen zaterdag verricht door Jan Mulder.

- advertentie -

Om het multi-functionele karakter van MFC De Hardenberg verder te benadrukken, is dit jaar het culturele element toegevoegd. In samenwerking met het Cultuurplatform Oldambt werd een gevarieerd programma gepresenteerd. Bezoekers konden genieten van oude films uit de regio, optredens van het Schansker dameskoor en voordrachten van lokale schrijvers Cees Stolk en Marten Grupstra.

Naast het culturele aanbod was er volop gelegenheid om deel te nemen aan diverse sportactiviteiten. Voor de jongste bezoekers stond een springkussen klaar, en ook waren er tal van sport- en spelmogelijkheden. Energiewacht gaf rondleidingen waarbij werd uitgelegd hoe het zwembad duurzaam wordt verwarmd.

Programma op zondag 6 oktober
Zondag 6 oktober biedt het zwembad van 09.00 uur tot 12.00 uur gratis toegang voor diverse zwemactiviteiten. Het reddingsteam van de brandweer Finsterwolde zal een demonstratie geven van hun werk in het water. Vanaf 13.00 uur gaat de Triathlon van start, georganiseerd door Triteam Go Nuts.

Lees ook: Sport- en Cultuur Fair op 5 en 6 oktober bij MFC De Hardenberg

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button