Economie

Butiq introduceert DNEYE Scanner 3 voor ongeëvenaarde preventieve oogzorg

- advertentie -

Scheemda – Opticien Butiq in Scheemda, toonaangevend in oogzorg, presenteert met trots de DNEYE Scanner 3, een innovatief apparaat dat als een van de eerste in Nederland beschikbaar is. Deze geavanceerde scanner tilt oogonderzoek naar een hoger niveau door nóg nauwkeuriger biometrische data over het oog te verzamelen dan zijn voorganger.

- advertentie -

Met deze introductie onderstreept Butiq opnieuw zijn inzet voor preventieve oogzorg. Het apparaat stelt de opticiens in staat om het volledige oog binnen enkele minuten te onderzoeken. Dankzij de combinatie van de nieuwste technologie, uitgebreide expertise van de opticiens en de kracht van kunstmatige intelligentie, zijn oogafwijkingen in een vroeg stadium op te sporen.

DNEYE Scanner
“Met de DNEYE Scanner 3 blijven we vooroplopen in de oogzorg,” aldus Otto Knoop, eigenaar van Butiq. “We investeren continu in topapparatuur en innovatieve technieken om onze klanten de best mogelijke zorg te bieden. Deze scanner maakt het voor ons mogelijk om sneller en nauwkeuriger te werk te gaan, wat essentieel is voor het behoud van een goede ooggezondheid.”

Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken om vrijblijvend kennis te maken met de DNEYE Scanner 3 en zelf te ervaren hoe deze nieuwe technologie bijdraagt aan een scherp en gezond zicht. Dat kan via www.butiq.nl of telefonisch via 0597 82 09 99.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button