Algemeen

Prins Hendrik uit Scheemda winnaar Rabo ClubSupport voor Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda is de winnaar voor de gemeente Oldambt geworden van de jaarlijkse Rabo ClubSupport  actie, waarvan de uitreiking deze woensdag de tweede oktober in Cultuurhuis De Klinker heeft plaats gevonden. Met een mooi bedrag van €2.743,83 is een cheque aan twee vertegenwoordigers van deze muziekvereniging uitgereikt.

- advertentie -

Heel veel (sport)verenigingen en instellingen uit Oldambt hebben zich aangemeld zoals de Rederijkerskamer Honingbij-Rozeknop-Vriendschap uit Oostwold, de Zonnebloem Winschoten, De Bastion Vissers uit Bad Nieuweschans en Stichting Oorlogsverhalen Nieuwolda. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft minimaal € 250,00 ontvangen.

Gastspreker deze avond was Arno Folkerts. Met een unieke combinatie van humor, zangtalent en neurowetenschappelijke inzichten sprak hij over samenwerken. Ook was er een optreden van het dansgezelschap Revolution.

Met Rabo ClubSupport bepalen de leden welke clubs en verenigingen een financieel steuntje in de rug krijgen. Via de Rabo App konden de leden een stem uitbrengen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button