Op stap

De horeca op het Marktplein pakt groots uit met Adrillen

- advertentie -

Winschoten – De Allerheiligenmarkten in Winschoten, beter bekend als ‘Adrillen’, is een begrip in de regio. Het is de grootste warenmarkt van de provincie Groningen, maar dit gezellige evenement biedt nog veel meer dan alleen de markt.

- advertentie -

Iedereen kent de markt en de kermis, maar ook bij de horecagelegenheden op het Marktplein valt genoeg te beleven. Ieder jaar is het weer een feest waar menig Winschoter een vrije dag voor neemt.

Terug van weggeweest: De Esperando’s in de feesttent!
Vanaf 16:00 uur zorgt De Esperando’s voor ouderwets feestplezier tijdens Adrillen. Kom naar de feesttent en geniet van de muziek en de gezelligheid, die gegarandeerd op het programma staan!

Artiesten
De horecaondernemers op en rond het Marktplein hebben een leuk programma samengesteld. Bij Tapperij Hoppe is er, zoals elk jaar, live muziek met Martin Zemering. Lars Koehoorn en Rob Scholtens treden op bij Stadscafé De Pastorie, gevolgd door karaoke zingen onder leiding van Henk de Vries. Bij Shooters is er een mega party met het populaire duo Nieck en Cor, ook wel bekend als de Crowd Controllers. Dit feestduo trekt elk jaar opnieuw lange rijen bezoekers naar Shooters.

Club La Luna opent om 12:00 uur de deuren, waar je kunt borrelen op het sfeervolle terras met uitzicht op de kermis. Binnen in de club gaat het feest de hele dag door, met de beste DJ’s achter de draaitafels. Ook de overige horecagelegenheden op en rondom het Marktplein openen vroeg hun deuren om de feestgangers te verwelkomen.

Een feestelijke traditie
Café Carambole is al vanaf 10:00 uur open en heeft traditiegetrouw hun homemade snert. Daarnaast zal DJ Kars de muzikale omlijsting deze dag weer verzorgen! Tapperij Hoppe opent om 11:00 uur en ook zij beginnen de gezelligste dag van het jaar met snert van Fré.

De Adrillenkermis is ook dit jaar weer een vast onderdeel van het feest, met tal van attracties voor jong en oud.

- advertentie - 

Dertigduizend bezoekers voor de Adrillenmarkt
Elk jaar trekt Adrillen meer dan dertigduizend bezoekers naar het kloppende hart van Oost-Groningen. Voor wie het evenement nog nooit heeft bezocht, geldt: je hebt echt iets gemist!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button