Economie

Esso tankstation Sint Vitusholt in Winschoten sluit shop

- advertentie -

Winschoten – Het vertrouwde beeld van de Esso aan het Sint Vitusholt in Winschoten is verandert. Waar veel inwoners van Winschoten regelmatig langs kwamen voor het DHL-pakketpunt, een bloemetje of een snel klein boodschapje, zullen deze diensten niet langer beschikbaar zijn. De deuren zijn inmiddels gesloten. Het tankstation blijft echter gewoon operationeel.

- advertentie -

De Haan Tankstations heeft bevestigd dat de locatie zonder shop verder zal gaan. Het tankstation is een van de 188 locaties die onder het beheer van De Haan Tankstations vallen. Hoewel het tankstation eigendom is van De Haan, werd de shop jarenlang gerund door een exploitant.

(lees verder onder de foto)

Foto: Sebastian Elzinga/ OldambtNu.nl

“De exploitant heeft aangegeven te willen stoppen, en daarom gaat de locatie verder zonder shop,” aldus een woordvoerder van De Haan Tankstations.

Voor de klanten die gebruik maakten van de shop is dit een verandering, maar voor het tankstation zelf betekent dit geen verandering in de service met betrekking tot brandstoffen. De locatie blijft actief onder het Esso-merk, en klanten kunnen nog steeds terecht voor de kwaliteitsbrandstoffen die zij gewend zijn.

(lees verder onder de foto)

Foto: Sebastian Elzinga/ OldambtNu.nl

Verandering in het straatbeeld
Met het sluiten van de shop zal het straatbeeld van het Sint Vitusholt er anders uitzien. Het tankstation zal blijven functioneren, maar zonder de extra voorzieningen waar veel Winschoters gebruik van maakten.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button