Algemeen

Erehaag voor overleden René (45) na ongeval

- advertentie -

Winschoten – Ongeveer honderd mensen hebben gisteren afscheid genomen van René Bijl, de 45-jarige man uit Winschoten die vorige week woensdagavond om 23.33 uur betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval op de N367 bij Oude Pekela. Hij overleed donderdag, kort na middernacht, ondanks de inspanningen van de hulpverleners.

- advertentie -

Familie, vrienden, kennissen en vele anderen verzamelden zich donderdagmiddag in het uitvaartcentrum Oost-Groningen in Winschoten. OldambtNu.nl was op uitnodiging van de familie aanwezig om verslag te doen van deze eervolle en emotionele herdenking van René.

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

De plechtigheid begon bij Eefting Uitvaartzorg, waar de kist op zijn vrachtwagen werd geplaatst. René werkte als chauffeur bij transportbedrijf Vredeveld uit Hoogersmilde.

De directie van het bedrijf reageerde met verdriet op zijn overlijden: “Met groot verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van René, een gewaardeerde collega die door zijn inzet en vriendelijkheid een belangrijke plaats binnen ons team innam. Zijn plotselinge overlijden laat een grote leegte achter.”

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Onder begeleiding van zijn vrachtwagen vertrok de stoet eerst naar zijn woning in Winschoten-Zuid. Vervolgens reed de rouwstoet door naar het uitvaartcentrum, waar de aanwezigen een erehaag vormden. Buiten werd een minuut stilte in acht genomen, waarna de stoet, onder luid applaus, zijn weg vervolgde naar het uitvaartcentrum.

- advertentie - 

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

René, vader van de 9-jarige Julian, vierde eerder deze maand samen met zijn vrouw Deborah nog hun 12-jarig huwelijk. Op de rouwkaart staat: “Verdrietig om wat niet meer is en nooit meer zal zijn, dankbaar voor wat was en altijd zal blijven. Wat blijft is de liefde…” René zal door velen gemist worden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button