Economie

Wethouder Wünker opent Landelijke Woonwinkel Het Schakeltje in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagmiddag opende wethouder Erich Wünker officieel Landelijke Woonwinkel Het Schakeltje, een initiatief van moeder Bijkeliena en dochter Marije. Het markante vrijstaande pand, staat in het Oldambt nog altijd bekend als voormalig café De Hessenbril aan de Grintweg in Winschoten.

- advertentie -

Na vorig jaar hun woonwinkel in Midwolda te zijn begonnen, wilde het duo uitbreiden en vond in dit pand in Winschoten de perfecte locatie. Het vrijstaande gebouw met een ruime parkeerplaats en toegankelijke entree maakt de winkel geschikt voor een breed publiek.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Woonstijl
Het Schakeltje staat voor een landelijke woonstijl met oog voor de nieuwste trends en merken. De winkel biedt een uitgebreide collectie decoraties, van sfeervolle lichtjes en beeldjes tot unieke vazen en imposante lampen. “We willen iedereen helpen om zijn of haar huis een warm, sfeervol tintje te geven,” vertelt Bijkeliena. Door de scherpe inkoop is er voor elke portemonnee wel iets te vinden.

Voor klanten die het lastig vinden hun huis te stylen, staan Marije en Bijkeliena klaar met persoonlijk advies. De winkel biedt ook op maat gemaakte creaties, zoals bijzondere zijdebloemstukken.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Toekomst
Naast het aanbod in woondecoratie verkoopt Het Schakeltje ook sieraden van het merk Qoss en amberblokjes. “We hebben veel plannen, waaronder een webshop die binnenkort online komt,” aldus Marije. Via hun sociale mediakanalen zullen ze hierover meer bekendmaken.

- advertentie - 

Het Schakeltje is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 -17.00 uur. Voor meer informatie volg Het Schakeltje op social media of kijk op de website: www.hetschakeltjewinschoten.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button