Algemeen

Meer dan honderd jongeren slaan op de vlucht tijdens Hunted Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdagavond stond Oldambt in het teken van spanning, actie en adrenaline tijdens Hunted Oldambt. Maar liefst 150 jongeren namen deel aan deze spectaculaire avond, waar ze het opnamen tegen 40 fanatieke hunters van de Politie, het Drone team, Handhaving en DV&O (Justitie).

- advertentie -

De uitdaging? Zo snel mogelijk door het gebied rennen, verstoppen en vooral de jagers ontwijken, om uiteindelijk met vier stempels terug te keren naar het jongerencentrum.  Naast dat het een uitdagend en spannend spel is, heeft het als doel jongeren, politie en boa’s op een positieve manier met elkaar te verbinden.

In drie verschillende leeftijdscategorieën gingen de jongeren de strijd aan. Het centrum van de actie was een unieke mix van strategie, snelheid en lef, waarbij de jongeren creatief moesten zijn in hun ontsnappingsroutes. De hunters, uitgerust met moderne technologie zoals drones, zetten alles op alles om de deelnemers op te sporen.

Jongeren en jagers genoten zichtbaar van het avontuur, en er hing een echte teamsfeer. “Het was zo spannend! Op het moment dat je de agent zag, wist je dat je moest maken dat je wegkwam,” vertelt een deelnemer enthousiast.

De avond eindigde in het jongerencentrum, waar alle deelnemers, met of zonder stempels, werden verwelkomd met een broodje knakworst.

Later volgt er nog een video.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button