Economie

Overname Ton Schrantee Fysio & Manuele therapie door Fysiotherapie Mobilé

- advertentie -

Winschoten – Na 34 jaar trouwe dienst als zelfstandig praktijkhouder van Ton Schrantee Fysio & Manuele therapie, draagt Ton Schrantee het stokje over. Per 1 september is de praktijk overgenomen door Erik Muthert van Fysiotherapie Mobilé. Schrantee is al 41 jaar werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut in Winschoten, waarvan hij sinds 1990 zijn eigen praktijk runt.

- advertentie -

In 2006 vestigde hij zich aan de Bovenburen 104A, waar zijn praktijk uitgroeide tot een volwaardig centrum met vijf fysiotherapeuten, een diëtistenpraktijk, een podotherapeute, een ergotherapeute en een kinderergotherapeute.

Overname
De nieuwe eigenaar, Erik Muthert, is geen onbekende in de regio. Naast de overname van de fysiotherapiepraktijk heeft hij ook het naastgelegen sportcentrum van Nico Jager overgenomen. Muthert runt bovendien twee andere praktijken, in Groningen en Siddeburen. Met deze nieuwe uitbreiding wil hij de lijn van persoonlijke zorg, zoals Ton Schrantee die jarenlang heeft nagestreefd, voortzetten.

Muthert benadrukt de kernwaarden van zijn praktijk: “Wij staan voor persoonlijke benadering: behandelingen op maat, ruime behandelmogelijkheden en faciliteiten én werken zonder wachtlijst. Bij ons kun je dus direct terecht.”

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Faciliteiten
Het team van Fysiotherapie Mobilé blijft gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten van het eigentijdse multifunctionele fysiotherapeutische centrum in Winschoten. Het pand beschikt over ruime behandelkamers en een grote trainingszaal. De praktijk zet zich in voor zowel preventieve zorg als herstelbehandelingen, waarbij transparantie en open communicatie met de patiënten centraal staan.

- advertentie -

Met de overname door Erik Muthert wordt de zorg voor de patiënten gewaarborgd, en kunnen zij rekenen op dezelfde betrokken aanpak die zij gewend zijn.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button