CultuurOp stap

Carambole trapt nieuw muziekseizoen af met Wild Romance

- advertentie -

Winschoten – Aanstaande zaterdag, 21 september, komt de band Wild Romance tussen hun Duitse optredens door naar Carambole Winschoten voor hun ‘SHPRITSZ & HITSZ TOUR’. De legendarische band Wild Romance die rockgeschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een hommage aan het meest iconische en spraakmakende Platina album van Herman Brood en His Wild Romance: ‘SHPRITSZ’. Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live aangevuld met vele andere Herman Brood hits en daarnaast natuurlijk de hedendaagse hits. De avond belooft weer één groot feest der herkenning te worden.

- advertentie -

Daarnaast heeft Carambole nog meer livemuziek op de planning staan in het najaar waaronder een optreden van Beast of Maiden (Iron Maiden tribute) op 12 oktober en een optreden van  ‘BRYAN – The Dutch Bryan Adams Experience’ op zaterdag 16 november. Ook de blues middagen gaan weer van start (iedere laatste zondag van de maand) met op zondag 29 september een optreden van de Hans van Lier Band.

Op de website van Carambole – www.carambole-winschoten.nl – is meer informatie te vinden over onder andere aanvangstijden en kaartverkoop.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button