Cultuur

Sport- en Cultuur Fair op 5 en 6 oktober bij MFC De Hardenberg

- advertentie -

Finsterwolde – Het is alweer bijna een jaar geleden dat MFC De Hardenberg feestelijk werd heropend. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om de opening van het nieuwe sportseizoen te markeren, wordt er in het sportcomplex het eerste Sport- en Cultuur Fair georganiseerd in het weekend van 5 en 6 oktober!

- advertentie -

Sport
Op zaterdag 5 oktober vanaf 10.00 uur kunnen de inwoners uit Oldambt kennis maken met diverse sportactiviteiten in het sportcomplex. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis. Voor de kinderen zal een springkussen aanwezig zijn en sport en spel mogelijkheden. Wilt U meer informatie over het nieuwe sportaanbod van Zumba, Swim2beFit of sporten onder leiding van een ruiter vitaal coach, kom deze dag zeker langs en laat je informeren.

De brandweer Finsterwolde zal met een blusvoertuig aanwezig zijn en uitleg geven over hun werkzaamheden.
De 1e fase van de verduurzaming van het overdekt zwembad is gereed en Energiewacht zal meerdere rondleidingen en uitleg geven over de “nieuwe energie” en de werking hiervan.

Cultuur
Om meer uiting te geven aan de betekenis van MFC ( Multi Functioneel Centrum ) is het element Cultuur toegevoegd. Hiermee is het eerste sport- en cultuur Fair in Oldambt een feit en zijn wij trots dat wij dit mogen presenteren aan alle inwoners van Oldambt en regio Oost Groningen.

In deze eerste editie zal op zaterdag 5 oktober oa historische films worden vertoond, optreden van het Schansker dameskoor, voordrachten van Cees Stolk, Marten Grupstra en het NUT Oldambt.

Om 21.00 uur is het tijd voor een Ultimate Party met de 6-koppige coverband 2Enjoy. Alle hits vanaf de jaren `70 tot nu zullen voorbij komen, van ABBA tot Marco Schuitmaker. Zorg dat je dit feestje niet hebt gemist en bestel tijdig je tickets online voor slechts €7,50 inclusief 2 consumpties.

- advertentie -

Zondag 6 oktober
Alleen op deze dag is het zwembad van 09.00 uur tot 12.00 uur gratis toegankelijk voor verschillende zwemactiviteiten. Het reddingsteam van de brandweer Finsterwolde zal deze ochtend een demonstratie geven van hun reddingswerk in het water. Vanaf 13.00 uur gaat de Triathlon Triteam Go Nuts van start.

- advertentie - 

Een weekend vol gezelligheid, foods en drinks, een informatiemarkt over cultuur en sport, een springkussen en mega stoepkrijt kleed voor de kinderen. Diverse zwem- en sportactiviteiten, clinics en demo’s, zelf lekker mee sporten of moedig de deelnemers aan van Tri team Go Nuts.

Ultimate Party met coverband 2Enjoy op zaterdagavond
Zaterdag 5 oktober vanaf 21:00 uur staat de 6-koppige coverband 2Enjoy op het podium. Hits vanaf de jaren `70 tot nu, van Abba tot Marco Schuitmaker. Het beloofd een Ultimate Party te worden, die je niet wilt missen. We willen het succes van 1 jaar MFC de Hardenberg graag met jullie delen , zing mee, feest mee, de voetjes van de vloer! Dit feestje wil je niet missen ! Entree inclusief 2 GRATIS consumpties voor slechts €7,50

Bestel je tickets via deze link!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button