Gemeente

Koninklijke onderscheiding voor bestuurslid J.K. Landman

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 11 september heeft burgemeester Cora-Yfke Sikkema een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Landman. Hij ontving deze onderscheiding vanwege zijn 50-jarige inzet als vrijwilliger en bestuurslid bij de uitvaartvereniging Algemeen Belang Winschoten Delfzijl. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van deze vereniging nam de heer Landman officieel afscheid van zijn functie.

- advertentie -

Jarenlang vrijwilligerswerk
De heer Landman uit Winschoten is sinds 1974 actief geweest bij de uitvaartvereniging Algemeen Belang Winschoten Delfzijl (ABWD). Hij begon als secretaris en vervulde later de rol van bestuurslid en plaatsvervangend voorzitter. Na 50 jaar trouwe dienst draagt hij nu zijn taken over aan een opvolger.

Gedurende zijn loopbaan stond Jan K. Landman bekend om zijn punctualiteit, zorgvuldigheid en luisterend oor. Naast zijn werk voor de uitvaartvereniging was hij ook secretaris van de muziekvereniging Prins Bernard.

Lid in de Orde van Oranje Nassau
Na 50 jaar van toewijding heeft de heer Jan K. Landman besloten te stoppen met zijn vrijwilligerswerk. Als erkenning voor zijn inzet is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button