Kort nieuws

Een reis door de Bijbel: verken het Boek dat de wereld veranderde…

- advertentie -

Oldambt – Ben je geïnteresseerd in de Bijbel en vind je het tot nu toe maar een ingewikkeld boek of wil je de rijke geschiedenis en betekenis ervan (opnieuw) ontdekken? Dan hebben we goed nieuws! Binnenkort start cursus ‘Ontdek de Bijbel’ opnieuw in Oldambt. Dit is de kans om meer te leren over het meest invloedrijke boek ter wereld!

- advertentie -

Na het succes van vorig jaar, waarbij twee groepen enthousiast samen op ontdekkingsreis gingen, biedt stichting ‘Geloof in Groningen nu weer zo’n unieke Bijbelcursus aan. Met de ruim 12 deelnemers die zich al hebben aangemeld, belooft het opnieuw een inspirerende reis door de Bijbel te worden. Maar er is nog plek voor meer mensen.

Belangrijkste details van de Bijbelcursus: 
 – Startdata: Dinsdagavond 10 september of woensdagmorgen 11 september, voor degenen die de avonden niet kunnen.
– Locatie: Hoofdweg 19, Finsterwolde
– Duur: Eén seizoen, met bijeenkomsten eens per 14 dagen.
– Kosten: Deelname is gratis.

– Inschrijving: U kunt zich inschrijven via www.bijbelcursus-oldambt.nl.

Tijdens de cursus reizen we van het boek Genesis naar Openbaring en zullen diverse waardevolle onderwerpen passeren, zoals de geschiedenis van de Bijbel, hoe God zich erin bekend maakt, actuele (ethische) thema’s, en nog veel meer. Er is volop ruimte voor vragen en gesprek. Missionair voorganger Bert Noteboom zal de cursusleider zijn en heeft inmiddels al vele mensen deze cursus mogen geven.

Of u nu al bekend bent met de Bijbel of voor het eerst op ontdekkingsreis gaat, u bent van harte welkom om deel te nemen en samen deze inspirerende reis te maken. We hopen u binnenkort te verwelkomen bij de Bijbelcursus in Oldambt!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button