Algemeen

Schietvereniging Vulpes Vulpes geeft cheque aan Leger des Heils Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op 23 juni organiseerde schietvereniging Vulpes Vulpes in Nieuwe Pekela een Charity Shoot, waarvan de opbrengst bestemd is voor de aanschaf van een nieuwe bus voor het Leger des Heils Korps Winschoten. Afgelopen dinsdag werd de cheque met het ingezamelde bedrag overhandigd.

- advertentie -

De huidige bus van het Leger des Heils Winschoten, die zo’n acht jaar geleden werd verkregen via een erfenis, is dringend aan vervanging toe. De bus, inmiddels zo’n 20 jaar oud, is vaak gerepareerd, maar verder oplappen is niet meer rendabel.

De bus wordt ingezet voor diverse taken, zoals het ophalen en wegbrengen van goederen en maaltijden, en fungeert regelmatig als ontmoetingsplek op jaarmarkten en evenementen. Ondanks eerdere acties en donaties is het benodigde bedrag van 30.000 euro nog niet volledig bijeengebracht.

(lees verder onder de foto)

Foto: Hilvert Huizing/ OldambtNu.nl

Schietvereniging Vulpes Vulpes besloot bij te dragen door een Charity Shoot te organiseren, waaraan iedereen kon deelnemen. Naast schietwedstrijden waren er hapjes, drankjes en een verloting met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door sponsoren die ook lid zijn van de vereniging. Voor kinderen was er een springkussen aanwezig.

Er waren diverse schietbanen, waaronder een hagelbaan voor vergunninghouders en een kogelbaan voor klein kaliber geweren. Bezoekers konden daarnaast schieten met luchtgeweren en laserpistolen, die speciaal voor het evenement door de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie) in bruikleen waren gegeven.

- advertentie -

De actie leverde 2.230 euro op, die officieel werd overhandigd aan het Leger des Heils Winschoten.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button