Op stap

Westerlee Feestweek 2024: Muziek, Spel en Gezelligheid voor Iedereen!

- advertentie -

Westerlee – De Stichting Activiteiten Werkgroep Westerlee (SAWW) organiseert van 27 tot en met 31 augustus weer de jaarlijkse feestweek in het dorp. Met een gevarieerd programma belooft het weer een week vol gezelligheid en vermaak te worden voor jong en oud.

- advertentie -

De feestweek begint op dinsdag 27 augusatus met een klaverjastoernooi. Op woensdag 28 augustus zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten gepland, waarna de kinderen uit het dorp gezamenlijk gaan slapen bij de tent.

Op donderdag 29 augustus staat de jaarlijkse bingo op het programma, met vele mooie prijzen die te winnen zijn. De avond begint om 20.00 uur, maar de tent zal al vanaf 19.00 uur geopend zijn. Vol is vol, dus zorg dat je op tijd bent!

Vrijdag 30 augustus staat in het teken van sport en spel, met een kinderzeskamp en een zeskamp voor volwassenen. Die avond is er ook een gezellige Hollandse avond met optredens van onder andere Evert Baptist, Jordie Hemoes, Experando, Burdy en Lady Roos. De avond begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

Laatste optreden Alloway
Op zaterdagavond 31 augustus is het tijd voor ‘The Last One’ met de populaire band Alloway. Na 15 jaar vol muzikale hoogtepunten nemen zij afscheid met een spectaculair optreden in de feesttent van Westerlee. Dit belooft een avond vol spektakel te worden, met meerdere spectaculaire showelementen.

Mis deze unieke kans niet en koop snel je kaarten via www.saww.nl, want vol is vol! Kom naar de feestweek van Westerlee en geniet samen met Alloway van het einde van hun indrukwekkende muzikale reis.

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button