Incidenten

SC Scheemda deelt beelden van de statiegeld dief

- advertentie -

Scheemda – Vorige week maandag, rond 09:30 uur, zijn drie statiegeldcontainers op het sportcomplex van SC Scheemda opengebroken door een onbekende persoon. Bij de inbraak werd een grote hoeveelheid plastic flesjes en blikjes gestolen.

- advertentie -

De containers, die onder een overkapping stonden, werden door de dader leeggehaald. Het bestuur van SC Scheemda heeft de persoon in kwestie tot afgelopen zaterdag de kans gegeven om zichzelf te melden, met de waarschuwing dat anders beelden van de diefstal online zouden worden gezet.

(lees verder onder de foto)

Foto: Screenshot uit video SC Scheemda (Facebook)

Het bestuur hield woord en heeft inmiddels de bewakingsbeelden op hun Facebookpagina gedeeld. Daarnaast heeft SC Scheemda aangifte gedaan bij de politie.

Volgens getuigen zou de verdachte, met twee grote zakken vol lege flesjes en blikjes, naar de plaatselijke Aldi zijn gefietst om deze in te leveren. De club roept mensen op die de man herkennen om contact op te nemen met de politie.

Diefstal bij VV Bato
Enkele maanden geleden werd VV Bato opnieuw getroffen door inbrekers. Destijds werd een grote hoeveelheid bierfusten gestolen, mogelijk met het oog op het statiegeld.

- advertentie -

Lees ook: Onbekende steelt grote hoeveelheid statiegeld flesjes bij SC Scheemda

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button