Algemeen

SPAR Nicolai doet water bij Waterbei: gratis waterflesjes en informatiegidsen bij informatie kiosk

- advertentie -

WinschotenIn het weekend van 30 en 31 augustus staat Winschoten weer in het teken van het jaarlijkse straattheaterfestival Waterbei. Dit kleurrijke en bruisende evenement trekt bezoekers van heinde en verre voor een weekend vol spektakel. In het kader van het festival doet SPAR Nicolai letterlijk ‘Water bij Waterbei’.

- advertentie -

Onder de vlag van ‘Spar Vitaal’, het initiatief van de supermarktketen om een gezonde en vitale levensstijl te promoten, deelt SPAR Nicolai tijdens het festival gratis waterflesjes uit. Bezoekers kunnen terecht bij de speciaal ingerichte informatiekiosk aan de Langestraat. Hier worden de waterflesjes uitgedeeld zolang de voorraad strekt, dus wees er op tijd bij!

Foto: OldambtNu.nl

(lees verder onder de foto)

Bij de kiosk is ook een handig informatieboekje verkrijgbaar. Dit boekje bevat zowel de tijden als de plattegrond van het festival, waardoor bezoekers geen enkel optreden of activiteit hoeven te missen.

Als voorproefje op het festival heeft Sven Nicolai, eigenaar van SPAR Nicolai, onlangs het eerste waterflesje symbolisch overhandigd aan mede-organisator Chris de Raaf. Dit markeerde de officiële start van de samenwerking tussen de supermarkt en het straattheaterfestival.

“Met deze actie hopen we niet alleen bij te dragen aan de dorstlessing van onze bezoekers, maar ook aan hun plezier en beleving van Waterbei,” aldus Nicolai.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button