Algemeen

Exceptioneel transport doorkruist Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de komende weken zal een reeks van grootschalige transporten door Winschoten trekken. Het betreft circa 23 transporten die op rustige momenten plaatsvinden, aldus een woordvoerder van de gemeente. De eerste transporten zijn inmiddels al uitgevoerd.

- advertentie -

Deze transporten zijn bestemd voor de bouwlocatie van Google en kunnen vanwege hun omvang niet via de reguliere routes naar de bouwplaats worden vervoerd. De route die het Exceptioneel transport zullen volgen begint vanaf de N964 en gaat via de Molenweg, Bovenburen en Beertsterweg naar de N367 om zo de Google bouwplaats te bereiken.

“Het gaat om ca. 23 transporten, welke op de rustige momenten gereden worden,” meldt de woordvoerder van de gemeente. “Dit zijn transporten voor de bouwlocatie van Google, deze kunnen gezien de maat ervan niet langs de reguliere routes op de bouwplaats komen.”

Inwoners van Winschoten worden aangeraden rekening te houden met mogelijke verkeershinder tijdens deze transporten. De gemeente heeft echter verzekerd dat alles in het werk wordt gesteld om de overlast tot een minimum te beperken door de transporten buiten de spitsuren te plannen.

De omvangrijke transporten zijn noodzakelijk voor de voortgang van de bouw van een nieuw datacentrum van Google.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button