Het Tafelhuis 2024

In december weer Het Tafelhuis vanuit Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De Ronde Tafel Winschoten organiseert dit jaar voor de 6e keer Het Tafelhuis. Van 19 t/m 22 december zal het Theatercafé van De Klinker worden omgebouwd tot radiostudio en zullen de dj’s hun best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

- advertentie -

“Afgelopen jaar kregen wij veel vragen of er in december 2023 weer een Tafelhuis zou zijn. Het antwoord was toen helaas nee, maar inmiddels zijn we alweer enkele maanden aan het brainstormen voor de volgende editie.” aldus de organisatie.

Goed doel
Over wie de dj’s zullen zijn en welk goed doel gesteund gaat worden kunnen ze helaas nog geen uitspraken doen. “We zijn met verschillende partijen in gesprek en zodra er meer duidelijkheid is zullen we dat bekend maken. Dat het weer een gezellig, gratis en toegankelijk evenement voor iedereen moet worden staat al wel vast!”

De samenwerking met OldambtNu.nl bij de lustrumeditie in 2022 is van beide kanten goed bevallen en deze zal worden doorgezet. Via de livestream was Het Tafelhuis zelfs aan de andere kant van de wereld te volgen.

Volg Het Tafelhuis via Facebook en Instagram.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button