Incidenten

Politie zoekt getuigen van een forse mishandeling met 2 slachtoffers

- advertentie -

Winschoten – De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die zondagochtend vroeg op 23 juni heeft plaatsgevonden in het centrum van Winschoten. Twee jonge slachtoffers, een 17-jarig meisje en een 19-jarige jongeman, werden hierbij zwaar toegetakeld.

- advertentie -

Het incident vond plaats in de vroege uurtjes, tussen 03:45 en 04:00 uur, toen het tweetal na een avondje stappen naar hun op het Schönfeldplein geparkeerde auto liep. Onderweg werden ze lastiggevallen door een groep jongeren op fatbikes. De 19-jarige jongeman werd als eerste aangevallen. Hij probeerde te vluchten, maar werd op de Dr. D. Bosstraat ingehaald en mishandeld. Hij werd hierbij tegen het hoofd geschopt.

Zijn vriendin werd eveneens aangevallen, tegen de grond gewerkt, aan haar haren getrokken en in de rug geschopt. Beide slachtoffers liepen zware kneuzingen op en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht
Ondanks dat het incident enige tijd geleden plaatsvond, roept de politie getuigen op om zich te melden, vooral omdat het op dat moment redelijk druk moet zijn geweest in het uitgaanscentrum. De daders waren ongeveer zes jongeren van rond de vijftien jaar, met één van hen die wat ouder leek.

Twee specifieke getuigen zijn belangrijk voor het onderzoek: een jonge vrouw en een man in een witte transportbus. De politie komt graag met hen in contact, maar alle informatie is welkom.

Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of gebruik maken van het meldformulier op de politie website via deze link om informatie te delen of een filmpje te uploaden. Anoniem melden kan via M op 0800-7000. Vermeld hierbij dossiernummer 2024176983.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button