Algemeen

Festival Hongerige Wolf van start!

- advertentie -

Hongerige Wolf – Met een aangepast programma is het Festival Hongerige Wolf van start gegaan. Vanwege de regen zijn een aantal optredens nu op een andere plaats in het dorp of zullen op een ander moment plaatsvinden.  De wijzigingen kun je vinden op de website www.festivalhongerigewolf.nl

- advertentie -

Van 12 tot en met 14 juli vindt in het zeventig inwoners tellende dorp Hongerige Wolf weer het festival plaats waarin vernieuwende muziek, creatieve voorstellingen , beeldende kunst, theater en literatuur een plekje veroveren. Geen line-up met alleen maar grote namen maar verrassende optredens met nieuwe muziek en  “dansen op de betonplaat” tot in de late uurtjes.

In de ochtend wakker worden van de geur van de vers gebakken broodjes van Bakkerij de Eenvoud op de Waddendijk, genieten van de rust en het weidse tijdens de kwelderwandeling of je verwonderen tijdens de kiekendief excursie. Ook voor de kinderen zijn er veel activiteiten; knutselen, workshops acro (samen met je ouders) welpenyoga of een verhaal bij het kampvuur, het timmerdorp of naar een van de vele kindervoorstellingen.

Nieuw dit jaar is is het programma “wetenschap” , laat je verassen door experimenten, voorstellingen en interactieve activiteiten. Telkens werkt een wetenschapper samen met een artiest van een andere discipline, waarbij de wetenschapper een korte lezing geeft over zijn of haar onderzoek waarbij de artiest hier een creatieve vertolking van maakt door zang, dans of theater.

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button