Op stap

Komende zondag Fruitpersdag Pomona in Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Op zondag 20 oktober 2024 is er rond de schuur in de boomgaard van Park van Pomona, in Het Park in Blauwestad, de tweede fruitpers dag van dit jaar. De mobiele fruitpers van Golden Raand zal van 9.30 tot 16.00 uur aanwezig zijn. Het in hun planning ook de laatste dag waarop zij persen. U kunt dus nog één keer uw fruit uit eigen tuin laten persen en verpakken. Het sap is lange tijd houdbaar.

- advertentie -

We willen u vragen om van tevoren te laten weten dat u komt en hoeveel fruit u ongeveer meebrengt om te laten persen, zodat we een planning kunnen maken en u niet lang op uw beurt hoeft te wachten. Tarief eigen fruit persen incl. bagin- box 3 liter bag- in- box met handig tapkraantje € 4,75 Aanmelden kan via: info@mobielefruitpersgoldenraand.nl of info@parkvanpomona.nl

Onze bomen zijn inmiddels leeggeplukt, dus het is deze keer niet mogelijk om nog fruit uit onze boomgaard te laten persen. Wel hebben we in de boomgaard velden met wilde bloemen en er zijn nog een paar soorten die bloeien. Daaruit mag een grote bos geplukt worden. We vragen voor alles wat u plukt een bescheiden vergoeding.

De opbrengst gebruiken we om het onderhoud van de boomgaard te bekostigen. Tarief geplukt fruit persen incl. bag- in- box 3 liter bag in box € 7,50. Tegen betaling van € 1,50 per kilo is het ook mogelijk om een emmer appels en peren ongeperst mee te nemen om zo op te eten.

Het adres van de schuur is Elfenbank 37-a in Blauwestad.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button