Algemeen

Monopolyspel Oldambt in gelimiteerde oplage te sparen bij de Plus supermarkt

- advertentie -

Winschoten – Wie kent niet het bekende Monopolyspel. Het is nu verschenen in een oplage van 2000 exemplaren in een Oldambt versie. Deze is te sparen bij de Plus supermarkt van Sander Giethoorn. Deze actie is opgezet door de Ronde Tafel 41 uit Winschoten, waar ze zo’n 9 maanden voorbereiding in hebben gestoken.

- advertentie -

De Ronde Tafel is heel blij met de samenwerking met Sander Giethoorn van de Plus supermarkt om een echt Monopolyspel van Oldambt te kunnen presenteren. “Vanaf vandaag kun je sparen voor dit bijzondere spel. Het heeft best wat voeten in de aarde gehad met een lange aanlooptijd en wij zijn blij dat het deze dag gelanceerd wordt”.

Speciaal ontwikkeld
“Deze exclusieve editie van het iconische bordspel is speciaal ontwikkeld voor onze gemeente Oldambt en is mogelijk gemaakt door onze sponsoren. De volledige opbrengst van dit spel gaat naar verschillende goede doelen binnen de regio”, aldus de woordvoerder van de Ronde Tafel 41. Alle straten en gebouwen hebben betrekking op Winschoten en de dorpen. Zoals de Kiekkaaste en d’Olle Witte. De foto’s op het bord van bekende plekken in Oldambt zijn gemaakt door fotografen van OldambtNu.nl.

Wethouder Erich Wünker heeft het eerste exemplaar van dit spel in ontvangst mogen nemen. “Ik heb zelf ook een historie bij de Round Table. Ik ben ooit eens drie jaar lid geweest en ik vind het nog steeds een fantastische club met jonge mensen en ik heb respect wat jullie weer voor elkaar hebben gekregen. Ik vind het belangrijk dat jullie goede doelen uit de regio hiermee willen ondersteunen”, zegt de wethouder.

Maximaal 2 volle spaarkaarten
Bij iedere € 10,00 aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Bij 25 spaarzegels is een spaarkaart vol en geeft de spaarkaart recht op € 10,00  korting op het Monopolyspel. Bij 2 volle spaarkaarten is dit dus € 20,00. Dit is ook de maximale korting die je kunt krijgen. Het spel kost dan nog € 29,95.

Voor de mensen die niet willen/kunnen sparen bij Plus Giethoorn is er de mogelijkheid om het spel te bestellen via: www.monopoly-oldambt.nl.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button