Sport

Twirlsters PH Scheemda naar EK showtwirl in Eindhoven

- advertentie -

Scheemda/ Eindhoven – Na het succes van een aantal twirlsters van Prins Hendrik uit Scheemda tijdens het EK twirl in Kroatië staan er komend weekend vier twirlsters op het Europees kampioenschap showtwirl in Eindhoven.

- advertentie -

Het Europees kampioenschap is van 10 t/m 13 oktober in het Indoor sportcentrum in Eindhoven. 14 landen strijden in verschillende categorieën om de podiumplaatsen. Donderdag 10 oktober is de opening van het EK en vrijdag t/m zondag kunnen alle twirlers, coaches, fans en supporters genieten van alle optredens.

Manon Drent, Jaël Gremmer, Aimée Gremmer (alle drie lid van Prins Hendrik Scheemda) en Anouk Wind (lid van Amicitia uit Musselkanaal) maken onderdeel uit van de Nederlandse equipe. Mooi om te zien dat Noord-Nederland goed vertegenwoordigd is op het EK.

Het duo Manon Drent en Jaël Gremmer komen met hun themashow Holland uit in de jeugdcategorie. Naast de technieken met de baton beelden ze met Hollandse attributen als een molen, kazen en tulpen de muziek uit.

Het duo Aimée Gremmer en Anouk Wind komen met hun themashow Detectives ook uit in de jeugdcategorie. Naast de baton maken zij, op muziek van the Pink Panter, gebruik van vergrootglazen en een plattegrond.

14 landen
Het beloofd een mooi EK te worden waar we kunnen genieten van twirlers uit 14 verschillende landen. Zondagavond 13 oktober is de award-/ sluitingsceremonie en hopen we als Nederlandse equipe veel medailles mee naar huis te nemen.

- advertentie -

Nieuwsgierig naar het EK showtwirl? Via de Facebookpagina van Prins Hendrik Scheemda wordt de link van de livestream gedeeld.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button