Het Tafelhuis 2024

Het Tafelhuis biedt vele sponsormogelijkheden

- advertentie -

Winschoten – Het Tafelhuis zet zich elke editie in om geld in te zamelen voor een goed doel, dit jaar de  kinderafdeling van het Ommelander Ziekenhuis. De dj’s draaien op verzoek plaatjes vanuit de Klinker in ruil voor donaties. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om deel te nemen aan het sponsorpakket.

- advertentie -

Dit jaar is het pakket nog uitgebreider dan andere jaren. Naast de vertrouwde stamtafel (leuk personeelsuitje) en radiocommercial, is vooral het Attention pakket erg populair. Bij dit pakket rouleert het bedrijfslogo op de schermen achter de dj’s en is zo 24 uur per dag te zien via de livestream van OldambtNu.nl. Voor bedrijven die geen keuze kunnen maken zijn eerder genoemde mogelijkheden samengevoegd tot het Totaalpakket.

Nieuw dit jaar is de kloksponsor. Bij dit pakket wordt de bedrijfsnaam elk uur voor en na het nieuws genoemd. Een unieke kans om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Wilt u een pakket afnemen of meer informatie? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsor@het-tafelhuis.nl

Andere mogelijkheden
Zit er toch niks geschikts bij voor uw bedrijf of heeft u andere ideeën? Alles is welkom! Er zijn al diverse bedrijven die zelf een actie hebben opgezet en deze ondersteunen we graag waar mogelijk vanuit Het Tafelhuis en OldambtNu.nl.

Een ander terugkerend onderdeel van Het Tafelhuis is de veiling en de bingo. Hiervoor zijn prijzen nodig welke beschikbaar worden gesteld door ondernemers. Heeft u hier iets leuks voor? Laat het weten via info@het-tafelhuis.nl en uiteraard wordt ook hier uw bedrijfsnaam bij genoemd.

Volg Het Tafelhuis via de website, Facebook en Instagram.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button