Algemeen

Draag jouw favoriet aan voor de Breedtesportprijs Groningen 2024

- advertentie -

Oldambt – Het is ieder jaar één van de vijf categorieën bij het Sportgala Groningen: de Breedtesportprijs. Vanuit iedere Groninger gemeente kan één kandidaat meedingen naar deze bijzondere prijs. Dus ook vanuit de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Inwoners kunnen uiterlijk 4 november hun favoriet aandragen voor de Breedtesportprijs Groningen 2024 via www.sportgalagroningen.nl/breedtesportprijs. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Sportgala Groningen op 9 december in Martiniplaza.

De Breedtesportprijs Groningen wordt uitgereikt aan een persoon, vereniging, organisatie of evenement met Groningse roots die zich de afgelopen jaren op een bijzondere of positieve manier heeft ingezet voor de breedtesport in de provincie Groningen. Het gaat dan om activiteiten waardoor de maatschappelijke waarde van sport wordt vergroot. Een deskundige jury bepaalt uiteindelijk de winnaar.

Over Sportgala Groningen
Sportgala Groningen is een feestelijk evenement van én voor de Groninger. Voorafgaand aan het gala worden in vijf categorieën sporters uit – of met hun roots in – Stad en Ommeland genomineerd, om tijdens het gala de winnaars bekend te maken en hen nog eens in de spotlight te zetten.

Naast de Breedtesportprijs, zijn dat de categorieën: Sporter, Sportploeg, Sporttalent en Aangepaste Sport. Sportgala Groningen 2024 vindt op maandag 9 december plaats in Martiniplaza, meer informatie vind je op www.sportgalagroningen.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button