Algemeen

Geslaagde burendag aan de Hoofdstraat in Beerta met het thema: “30 KM zone”

- advertentie -

Beerta – Afgelopen zaterdag vond er een burendag plaats voor de bewoners van de Hoofdstraat in Beerta, van het Chinese restaurant tot aan de Julianastraat. Ondanks het wisselvallige weer was het een geslaagde en gezellige ochtend, waarbij buren samenkwamen voor een knutselactiviteit en afsloten met een heerlijke lunch.

- advertentie -

Het thema van de ochtend was “30 KM zone,” een ludieke actie om aandacht te vragen voor de verkeersveiligheid in de straat. Tijdens het knutselen werd er op creatieve wijze stilgestaan bij het probleem van te hard rijden en het negeren van voorrangswegen van rechts.

Veel bewoners zijn bezorgd over de verkeerssituatie in de straat en hopen dat deze actie bijdraagt aan meer bewustzijn rondom dit onderwerp.

“We hopen met deze oproep ook via OldambtNu.nl meer mensen in de omgeving te bereiken, zodat zij zich bewust worden van de verkeersonveilige situatie in Beerta. Op deze manier willen wij als buurt het draagvlak vergroten voor het invoeren van een 30 KM zone, wat de veiligheid in de straat aanzienlijk zou verbeteren.” aldus de inzender.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button