Op stap

Kippenvel gegarandeerd: HCW Spooktocht op 19 oktober!

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 19 oktober organiseert Hockeyclub Winschoten (HCW) een spannende spooktocht voor jong en oud! Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze griezelige avond, waarbij deelnemers gegarandeerd de stuipen op het lijf worden gejaagd.

- advertentie -

De tocht begint om 18:30 uur en biedt een variërende mate van engheid, zodat het geschikt is voor verschillende leeftijden. De adviesleeftijd is vanaf 10 jaar.

De deelnemers worden, afhankelijk van hun leeftijd en aanmelding, ingedeeld in groepen. Je ontvangt je starttijd enkele dagen voor de tocht. Het startpunt van deze angstaanjagende tocht is bij de Hockeyclub Winschoten, waarna de groepen richting het nabijgelegen bos worden gebracht, waar tal van griezels zich schuilhouden.

Kosten en betaling
De kosten voor deelname bedragen €6,- per persoon, welke bij binnenkomst aan de deur kan worden voldaan (betaling bij voorkeur via pin).

Aanmelden
Leden van HCW kunnen zich eenvoudig aanmelden via de LISA App. Mensen van buiten de vereniging zijn ook van harte welkom en kunnen zich aanmelden door hun leeftijd en het aantal deelnemers door te geven via het e-mailadres: activiteitencommissie@hcwinschoten.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Let op: de inschrijving sluit op dinsdag 15 oktober en vol = vol!

Kom op 19 oktober naar HCW en beleef een onvergetelijke avond vol spanning en sensatie! Durf jij het aan?

- advertentie -

Locatie: Hockeyclub Winschoten
Datum: Zaterdag 19 oktober
Tijd: Vanaf 18:30 uur
Kosten: €6,- per persoon (betaling bij voorkeur via pin)

- advertentie - 

Wees er snel bij, want het belooft een spookachtige avond te worden die je niet wilt missen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button