Sport

Succesvolle kunstrolschaatswedstrijd in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag werd voor de tweede keer een kunstrolschaatswedstrijd georganiseerd in Winschoten door de Artistieke Roller Club (ARC). De dag verliep volgens plan en kende een groot aantal deelnemers uit heel Nederland. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de steun van sponsor Fa. Werkwaar uit Borgercompagnie werd het evenement een succes.

- advertentie -

De lokale rijders van zowel WKC als ARC behaalden indrukwekkende resultaten. In de klasse Young Adult sleepte WKC-rijdster Merel Burema het goud binnen, terwijl haar clubgenoot Sijannah Bodde zilver pakte. In de categorie Adults wist Sabine Bos van ARC voor het tweede jaar op rij een podiumplek te bemachtigen, dit keer goed voor een mooie derde plaats. Wendy van der Deen eindigde als vijfde en Meerle van der Bosch werd zesde.

Veelbelovende prestaties bij de jeugd
Ook bij de jongere rijders werden er mooie prestaties geleverd. In de klasse PréPupil eindigde Frauke Loeters van WKC op de elfde plaats. Voor Leyla, een debutant in de categorie Rolrinckel 2, was het haar allereerste wedstrijd. Ondanks de stevige concurrentie werd zij knap elfde in een grote groep deelnemers, een resultaat waar zowel zij als de club trots op kunnen zijn.

In de klasse Rolrinckels wisten Hannah Baas, Mirte Zuidema en Eveline Groothuizen respectievelijk de 8e, 15e en 17e plaats te bemachtigen.

Trots en dankbaarheid
ARC kijkt met tevredenheid terug op het verloop van de dag. “Zonder onze vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest,” aldus de organisatie. Ook werd er een dankwoord uitgesproken naar sponsor Fa. Werkwaar, die niet alleen het evenement sponsorde maar ook actief bijdroeg aan de organisatie.

ARC richten zich nu op de eindshow van het seizoen, die naar verwachting opnieuw een groot succes zal worden.

- advertentie -

Ook eens meerollen?
Kijk dan op de websites van www.rollershow.nl (WKC) of op www.arcnoordnederland.com (ARC) voor de actuele trainingstijden en/of meer informatie.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button