Het Tafelhuis 2024

Zelf een actie opzetten voor Het Tafelhuis? Zo doe je dat!

- advertentie -

Winschoten – De organisatie van Het Tafelhuis is zeer verheugd te kunnen melden dat de eerste actie voor Het Tafelhuis al is opgezet. Blacksmith Training uit Scheemda geeft leden en niet-leden de kans om op 2 november een zware workout te volbrengen en op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

- advertentie -

Het Tafelhuis heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen van 19 t/m 22 december tijdens een marathonuitzending vanuit Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. Eerdere edities van dit evenement zijn zeer succesvol gebleken en men hoopt dit jaar zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderafdeling van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda.

Zelf een actie opzetten
Wil je als school, vereniging, bedrijf of particulier ook een actie opzetten? Of je nu lege flessen gaat inzamelen, auto’s gaat wassen of een deel van je omzet afstaat, alle hulp is meer dan welkom en de uitvoering is helemaal aan jou!

Maar wil je je actie wat meer onder de aandacht brengen, neem dan vooral contact op met de organisatie. Samen met mediapartner OldambtNu.nl geeft Het Tafelhuis je hier graag aandacht voor. Dit kan door een mail te sturen naar info@het-tafelhuis.nl.

Volg Het Tafelhuis via de website, Facebook en Instagram.

- advertentie -

- advertentie -
Back to top button