Het Tafelhuis 2024

Blacksmith Training in actie voor Het Tafelhuis

- advertentie -

Scheemda – Op donderdag 19 december 2024 om 17:00 uur is de start van Het Tafelhuis! Drie regionaal bekende DJ’s die gedurende vier dagen en drie nachten non-stop live radio maken. Dat is Het Tafelhuis Winschoten, een mix van het Glazen Huis en Top2000 Café in het theatercafe van De Klinker in Winschoten. Het evenement duurt tot zondag 22 december 2024 17:00 uur. 

- advertentie -

Blacksmith Training in actie voor Het Tafelhuis
Op 2 november komt Blacksmith Training in Scheemda alvast in actie voor Het Tafelhuis. Van 09.00 tot 13.00 uur zullen zowel leden als niet-leden een zware workout volbrengen en op die manier zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, de kinderafdeling van het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda.

Voor deelname aan het evenement wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Deze kan worden gedoneerd bij aankomst op het evenement. Vanzelfsprekend zijn ook toeschouwers van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen en natuurlijk ook om zelf een bijdrage te doen aan de actie.

Daarnaast zal vanaf 1 oktober een Gofundme gestart worden, specifiek voor deze actie. Deelnemers aan de zware workout kunnen zich op deze manier laten sponsoren door familie, vrienden of andere weldoeners.

Whitten
De deelnemers gaan zich gaan wagen aan een marathon workout van maar liefst twee uur. In teams van 4 worden zoveel mogelijk rondes gedaan van de workout ‘Whitten’. Alle informatie over het event en wat deze workout precies inhoudt kan je vinden op de website www.blacksmithtraining.nl. De oefeningen zijn hoe dan ook voor iedereen toegankelijk wanneer we kijken naar de moeilijkheidsgraad.

Inschrijven
Leden van de sportlocatie kunnen zich inschrijven via een app. Ben je geen lid maar wil je wel graag mee doen? Dan ben je ook van harte welkom. Inschrijven doe je dan door te mailen, appen of via Instagram een bericht te sturen naar Blacksmith Training. Alle contactgegevens zijn te vinden via de website.

- advertentie -

Het Tafelhuis
Round Table 41 is organisator van Het Tafelhuis. Het evenement georganiseerd door Blacksmith Training is één van de acties om bij te dragen aan een fantastisch eindresultaat in december. Door de actie nu al op te zetten en te communiceren hopen mannen achter de relatief jonge onderneming ook andere organisaties te activeren om bij te dragen aan deze mooie actie.

- advertentie - 

- advertentie -
Back to top button