Het Tafelhuis

Het Tafelhuis maakt goede doel bekend

- advertentie -

Winschoten – Zoals voor de zomer reeds bekend gemaakt organiseert De Ronde Tafel Winschoten dit jaar weer een Tafelhuis in De Klinker van 19 t/m 22 december.

- advertentie -

Maar wat is het goede doel? Thom van der Veen namens de Ronde Tafel Winschoten: “Tijdens een bezoek aan de kinderafdeling van het OZG viel het ons op dat zowel de kamers als gangen erg wit en steriel zijn. Voor kinderen die daar misschien langere tijd liggen is dat erg saai. Navraag leerde ons dat er vanuit het OZG geen budget is voor aankleding van deze kamers. Het personeel van het ziekenhuis reageerde erg enthousiast op ons plan om er de “mooiste kinderafdeling van Nederland” van te maken en we zijn met hun in gesprek hoe we het kunnen opfleuren.”

Het Tafelhuis
Het wordt weer een weekend vol festiviteiten in en rondom De Klinker, waarbij alles draait om geld in te zamelen voor het goede doel. De dj’s draaien plaatjes in ruil voor een donatie, groot of klein. Het hele evenement is gratis te bezoeken en uiteraard te volgen via de website van OldambtNu.nl met een livestream. Kom naar Het Tafelhuis en steun het goede doel, want uw aanwezigheid maakt een verschil! Help mee, zodat we samen een glimlach kunnen toveren op de gezichten van vele kinderen.

“We hopen dat vele mensen ons een bezoekje willen brengen, want dit verhoogt de gezelligheid in het café” aldus de organisatie. Voorgaande edities werden vooral de bezoekjes van scholen en sportverenigingen als erg gezellig ervaren. Vaak hadden zij een actie gehad, zoals lege flessen inzamelen, om geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel. Maar ook een vrijdagmiddagborrel van een bedrijf zal weer mogelijk zijn door het huren van een VIP-tafel of echtparen die een kopje koffie komen drinken. Het Tafelhuis is voor iedereen toegankelijk.

Het Tafelhuis wil zoveel mogelijk kamers en gangen aanpakken, helpt u mee?

Volg Het Tafelhuis via de website, Facebook en Instagram.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button