Economie

Het Schakeltje in Winschoten opent komende zaterdag de deuren

- advertentie -

Winschoten – Na een mooi jaar in Midwolda, is Landelijke Woonwinkel Het Schakeltje vanaf 21 september gevestigd aan de Grintweg 98 in Winschoten. De ruime opzet en speelse indeling nodigen uit tot lekker rondneuzen.

- advertentie -

Het markante vrijstaande pand, staat in het Oldambt nog altijd bekend als voormalig café De Hessenbril. De ingang is aan de zijkant naast de eigen grote parkeerplaats en via een leuke hal kom je de winkel binnen. Dankzij de vlakke vloer ook goed toegankelijk voor mensen met een wandelwagen of rollator.

Meer keus
Moeder Bijkeliena en dochter Marije hebben door hun unieke mix van passie, persoonlijk advies en sfeervolle decoratie het afgelopen jaar al veel klanten blij gemaakt. Geregeld gaan ze op zoek naar fijne merken en de nieuwste trends. En met het nieuwe grote pand, is de landelijke wooncollectie flink uitgebreid.

Decoratie voor iedereen
Persoonlijke en klantvriendelijke benadering, een knusse sfeer en goede adviezen om elke ruimte in huis een sfeervol tintje te geven, dat is waar het bij Het Schakeltje om gaat. Door de scherpe inkoop zijn er producten en cadeautjes voor elke portemonnee. Er zijn gezellige sfeerlichtjes en beeldjes maar ook unieke vazen, imposante lampen en objecten.

Eigen creaties
Voor sommige mensen is het stylen van de woning best wel lastig. Bij Het Schakeltje kun je je laten inspireren en kom je er toch niet uit, dan helpen Marije en Bijkeliena graag. De mooie collectie zijdebloemen wordt geregeld gebruikt voor het opmaken van een bijzondere vaas of pot en zo komt er een op maat gemaakte blikvanger tot stand.

Toekomstplannen
Naast decoratie heeft Het Schakeltje ook diverse amberblokjes en een unieke sieradenlijn van Qoss. “We hebben nog veel plannen om verder uit te breiden en binnenkort komt onze webshop online,” vertelt Marije. “Maar daar komen we via onze sociale mediakanalen nog op terug.”

De feestelijke opening is zaterdag 21 september van 14-17.00u en iedereen is van harte welkom om in de nieuwe winkel rond te kijken. Voor meer informatie volg Het Schakeltje op social media of kijk op de website: www.hetschakeltjewinschoten.nl.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button