Algemeen

De ‘kartrekker’ Harry Nomden verlaat na 51 jaar autoschade Boerma

- advertentie -

Winschoten – Na 51 jaar verlaat Harry Nomden autoschade Boerma op het industrieterrein aan de Papierbaan. Als 15 jarige jongen trad hij in dienst bij het schadeherstelbedrijf, toen nog aan de industrieweg waar nu Speer reclame is gevestigd, met Jan Boerma aan het hoofd.

- advertentie -

Begonnen als voorbewerker heeft hij het hele traject tot autospuiter aan toe doorlopen. “In de beginjaren had je nog veel met particulieren te maken, die hun auto kwamen brengen, voor een deukje of roest wegwerken, maar dat is tegenwoordig niet meer aan de orde. Het is allemaal verzekeringswerk geworden.”

Allerlei auto’s onder handen gehad
“Ja ik heb heel wat auto’s onder handen gehad, van de kleinste Fiat tot een dure Rolls Royce. Deze laatste was van taxibedrijf De Groot en moest in het wit gespoten worden. Het mooie hier aan is dat mijn vrouw en ik in deze Rolls naar het Stadhuis zijn gereden”, zegt Harry.

Harry is overigens niet bang om in het bekende ‘zwarte gat’ te belanden. Hij heeft er al een beetje aan kunnen wennen, want in het afgelopen jaar werkte hij maar 4 dagen per week. Hij mag graag tuinieren, onderhoud graag de tuin van zijn dochter en natuurlijk in hun eigen huis en tuin valt ook genoeg te doen.

Vorig jaar bij zijn 50 jarig jubileum hebben ze het groots gevierd in het Rosarium en heeft toen een mooie reischeque gekregen, waar ze dit jaar naar Griekenland op vakantie zijn gegaan. Dit keer heeft hij een dinercheque gekregen en een mooie sculptuur, waarin zijn kartrekkersrol is uitgebeeld.

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button