Sport

WHSC wint van Knights (Leek) in spannend honkbal duel

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondagmiddag stond er een spannend honkbalduel op het programma tussen Knights uit Leek en Winschoter Honk- en Softbalclub (WHSC) uit Winschoten. De wedstrijd werd gespeeld op het veld van WHSC, waardoor de honkballers uit Winschoten in de eerste inning aan slag mochten beginnen.

- advertentie -

WHSC wist direct druk te zetten op de tegenstander door een basehit en een aantal fouten in het veld van Knights. Hierdoor wist het team al snel een run binnen te halen. Ondanks kansen met de honken vol, lukte het WHSC niet om meer punten te scoren in de eerste inning.

De spelers van Knights waren normaal gesproken sterk aan slag, maar werden goed onder controle gehouden door de pitcher van WHSC, Thijs. Het lukte Knights om één run binnen te halen, maar door sterk veldwerk van WHSC bleef de stand gelijk.

Overwinning
In de derde inning brak WHSC de wedstrijd open door maar liefst vijf runs te scoren. De slagploeg van Knights had geen antwoord op de pitches van WHSC en wist niet meer tot scoren te komen. Uiteindelijk wist WHSC de wedstrijd met 6-3 te winnen, mede dankzij een prachtig dubbelspel in de derde inning.

Beide teams leverden goed veldwerk en dit leverde spannende momenten op, maar uiteindelijk trok WHSC aan het langste eind. Een mooie overwinning voor het team uit Winschoten.

OldambtNu.nl bedankt de vereniging voor hun uitnodiging. Jouw club ook in beeld? Mail naar sport@oldambtnu.nl. Lees ook: Sportverenigingen opgelet! Zo breng je jouw club onder de aandacht!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button