Sport

VIDEO: Volg de RUN de hele dag via onze livestream!

- advertentie -

Winschoten – Vandaag, op zaterdag 14 september wordt voor de 48e keer de RUN georganiseerd, de oudste ultraloop van Nederland en sinds 1995 staat deze hardloopwedstrijd ook in het teken van het officiële Nederlands Kampioenschap 100 km.

- advertentie -

OldambtNu.nl verzorgt vandaag vanuit het start/ finish gebied een livestream. Het evenement is zo via alle kanalen van OldambtNu te volgen. Via de website, mobiele app en alle social media kanalen!

Kijk je in de app? Klik dan hier voor de livestream.

Naast de livestream is er ook het liveblog waarmee u op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen tijdens de RUN van Winschoten.

Niet alleen zal er verslag worden gedaan van de estafette-, 50 km- en ultralopers, er zal ook regelmatig worden ingezoomd op de wandelrun. De wandelaars kunnen een keuze maken uit de afstanden van 10, 20 of 30 kilometer. Ook zijn er twee nieuwe onderdelen, de estafette voor gemeenten en The AfterRUN, die bestaat uit een afstand van 5 km.

Sponsoren:

- advertentie -

Grote dank aan onze partners die dit mogelijk maken: RSE Telecom, SONY, Interoffice Winschoten, Hessels Zeefbanden, Powersound, MY Facilities, Meijer De Fiets Specialist en COMBI-COM.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button