Regionaal nieuws

Publieksactie voor natuurfotografen van MOW I Museum Westerwolde

- advertentie -

Regio –  Vanaf 20 oktober toont het MOW | Museum Westerwolde de expo Knollenland. Die gaat over wilde dieren in de akkers, bossen, velden, weides en wateren van het Groninger platteland. Aan deze
multimediale tentoonstelling werken zo’n 26 kunstenaars mee.

- advertentie -

Voor enthousiaste natuurfotografen uit Westerwolde en het verdere Ommeland organiseert het MOW een (digitale) publieksactie bij Knollenland. Het museum reserveert een wand speciaal voor portretten van wilde dieren. Een jury kiest hieruit drie favorieten die het museum als ansichtkaart laat drukken.

Kreeg jij een wild dier voor je lens in het Groninger land? Dan kun je meedoen. Het maakt hierbij niet uit of het een ree, reiger, libelle of slak was. Als het maar een wild dier in het Groninger ommeland is.

Hoe doe je mee?
Je kunt je foto insturen tot en met 6 oktober. Op www.hetmow.nl lees je hoe je dat doet en aan welke voorwaarden de foto moet voldoen.

Over het MOW
Het MOW is een eigenzinnig museum in een prachtige, landelijke omgeving. In steeds wisselende exposities verkent het MOW de artistieke en cultuurhistorische betekenis, identiteit én toekomst van het Groninger platteland, in het speciaal Westerwolde.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button