Cultuur

Zoektocht gestart naar de spiegel van De Kleine Zeemeermin

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 22 maart 2025 is de nieuwe familievoorstelling De Kleine Zeemeermin De Musical (4+) te zien in Cultuurhuis De Klinker. De Kleine Zeemeermin is dol op alle voorwerpen van het land die terechtkomen in de zee, alleen haar lievelingsspiegel is zoekgeraakt. Daarom start op 10 september een zoektocht naar de spiegel van de Kleine Zeemeermin en iedereen kan hieraan meedoen.

- advertentie -

De zoekactie in Winschoten zal plaatsvinden vanaf 10 september. Vanaf dat moment kan iedereen een zoektocht starten. Wellicht is de spiegel ergens in de buurt van De Klinker te vinden, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste de spiegel vindt kan de QR-code op de spiegel scannen en krijgt dan een opdracht wat ze met het voorwerp moeten doen. Slaagt de vinder daarin, dan wint diegene een prijzenpakket met leuke extra’s zoals een kijkje in het decor en een meet & greet met een van de castleden. Een magische beleving!

De winactie is opgezet in samenwerking met Van Hoorne Studios, producent van de sprookjesvoorstelling De Kleine Zeemeermin De Musical. Elk theater waar de voorstelling dit theaterseizoen zal spelen, doet mee aan deze winactie. Zo zal het op verschillende momenten door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op deze unieke prijs.

Met een geheel eigen vertolking van de sprookjes weet Van Hoorne Studios al jarenlang families te betoveren met hun sprookjesvoorstellingen. Daarmee zijn hun sprookjes elk theaterseizoen weer echte publiekstrekkers en werden de voorstellingen ook een aantal keer bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical. De Kleine Zeemeermin De Musical is tot en met 15 juni 2025 te zien in het theater. Op 22 maart 2025 zie je De Kleine Zeemeermin De Musical in Cultuurhuis De Klinker. Tickets via: indeklinker.nl/dekleinezeemeermin

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button