Algemeen

De inwendige mens wordt niet vergeten tijdens de RUN 2024

- advertentie -

Winschoten – De weersvoorspelling voor de RUN het komend weekend ziet er gunstig uit. Niet zo warm als vorig jaar, maar het blijft in elk geval droog, zo zeggen de weermannen/vrouwen. De organisatie van de RUN heeft aan alles gedacht en zo ook aan de horeca. Ze hebben vorig jaar al gebruik gemaakt van de diensten van Begemans catering uit Veendam en dit jaar wordt door Marc Begeman en zijn personeel het nog groter aangepakt.

- advertentie -

Zo komt bij het voormalig St. Lucas ziekenhuis een grote carrousel te staan met een ‘patatterie’; aan de rand van het Rosarium komt een VIP tent voor de verschillende gemeenten die zich hebben ingeschreven voor het eerste Nationaal Kampioenschap Estafette voor alle gemeenten in Nederland.

Bij de sporthal komt een ijskar te staan, een coffeebar en een foodtruck en ook bij het lopersdorp wordt door Begeman groots uitgepakt, met een bar, een snackcorner, ook met gezonde snacks. En natuurlijk heerlijke relaxte muziek, zowel via een playlist, als in de middag live optredens.

Oldambtplein
Ook op het Oldambtplein wordt flink uitgepakt. Zo gaat het terras open bij Cultuurhuis De Klinker waar men vlak bij het parcours lekker kan genieten van een drankje. Ook zal Feenstra’s Friet zijn foodtruck hier opstellen.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button