Sport

Gratis fruit, groente en bidons voor kinderen tijdens de Lutje Run

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 13 september is het weer tijd voor de Lutje RUN, het jaarlijkse hardloopevenement voor kinderen in Winschoten. Dit sportieve festijn trekt honderden jonge hardlopers, die vol enthousiasme over de atletiekbaan van AV Aquilo rennen.

- advertentie -

Dit jaar wordt de Lutje RUN nog specialer dankzij een samenwerking tussen JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst), diëtisten- en leefstijlpraktijk Elfit en Lubbers Groente en Fruit, die de kinderen niet alleen aanmoedigen, maar ook trakteren op gezonde snacks en een ‘drinkwater’-bidon.

Met deze actie willen JOGG, Elfit en Lubbers een positieve boodschap uitdragen over een gezonde leefstijl. Sporten en bewegen is belangrijk, en dat gaat hand in hand met gezond eten en drinken. JOGG-regisseur Bianca de Winter: ‘De Lutje RUN is een geweldig evenement om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met een gezonde leefstijl. Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast ze zijn om te rennen en we hopen dat ze met onze fruittraktatie en bidons nóg meer energie en plezier uit hun sport halen.’

De Lutje Run vindt plaats op de atletiekbaan, Bovenburen 110 in Winschoten. De start is om 17.30 uur. Kom de kinderen aanmoedigen en vier samen met ons deze gezonde en sportieve avond!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button