Algemeen

Meer contact met andere mensen? Kom vrijwilligerswerk doen bij het horecateam van WVV

- advertentie -

Winschoten – Zit je alleen thuis, of wil je wel een paar uurtjes per week op een van de leukste en gezelligste plekken in Winschoten vrijwilligerswerk doen, ga dan eens kijken in de sportkantine van WVV aan de Mr. D.U. Stikkerlaan. Voor, tijdens en na afloop van de trainingen en wedstrijden is het in de kantine gezellig druk en dan staat er een heel team klaar om iedereen van een hapje en drankje te voorzien.

- advertentie -

Je staat dan midden in de samenleving en het maakt ook niet uit wat voor je werk wilt doen; WVV komt gewoon mensen tekort, van achter de bar staan, in de keuken of gewoon ter ondersteuning. Alle hulp vanaf 16 jaar is welkom. Ze maken als horecateam gebruik van een inzetrooster, waarbij je jezelf kunt inschrijven. Je kunt dus zelf bepalen hoe vaak en wanneer je een dienst wilt draaien. En de meeste vrijwilligers draaien 3 uren per shift.

(Lees verder onder de foto)

“De zaterdag en zondag zijn wel de drukste dagen van de week, dan hebben wij minimaal 11 tot 15 mensen nodig en deze hoeven echt niet de hele dag te werken. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je wilt werken. Je hoeft geen horeca-ervaring te hebben. De eerste paar keren dat je meedraait, kijk je gewoon een beetje de kat uit de boom en dan ontdek je alle mogelijkheden”, zegt Sandra, één van de vrijwilligers.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de contactpersonen op de hieronder geplaatste mededeling. Langs komen kan natuurlijk ook altijd.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button