SportVideo

Beleef de RUN Winschoten ‘stap voor stap’ bij OldambtNu.nl

- advertentie -

Winschoten – Aankomende zaterdag is het zover! De 48e editie van de RUN Winschoten, en zoals gewoonlijk is OldambtNu.nl er ook weer bij.

- advertentie -

Op de tweede zaterdag van september staat OldambtNu.nl volledig in het teken van de RUN Winschoten. Dit jaarlijkse hardloopevenement trekt duizenden deelnemers naar Winschoten, en wij zorgen ervoor dat jij niets hoeft te missen.

Wat kun je van ons verwachten op deze bijzondere dag?
Vanaf 08.00 uur kun je ons liveblog volgen via de app en op www.oldambtnu.nl. Kort daarna gaat ook onze livestream van start, met beelden van zowel het start- en finishgebied als het parcours.

Onze fotografen zijn natuurlijk ter plaatse om alle onvergetelijke momenten vast te leggen. Ook op social media houden we je op de hoogte van alle hoogtepunten, zodat je het evenement vanuit waar op de wereld kunt volgen! In de dagen na de race kun je genieten van een uitgebreide terugblik met onze speciale reportage.

Dus, op 14 september stem je af op www.oldambtnu.nl om de RUN Winschoten live te volgen, waar je ook bent—thuis, op het werk, of langs het parcours—zodat je geen moment hoeft te missen van dit geweldige evenement.

Beleef de RUN Winschoten van minuut tot minuut, of beter gezegd: stap voor stap, met OldambtNu.nl!

- advertentie -

Grote dank aan onze partners die dit mogelijk maken: RSE Telecom, SONY, Interoffice Winschoten, Powersound en MY Facilities.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button