Algemeen

Belangrijke informatie voor de aanwonenden van het RUN parcours

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 14 september 2024 vindt de 48e editie van de RUN Winschoten plaats. Het parcours van deze ultraloop voert door zowel Winschoten als Heiligerlee en brengt een feestelijke sfeer in de straten, maar vraagt ook om uw medewerking.

- advertentie -

Om de veiligheid van zowel uw eigendommen als die van de atleten te waarborgen, geldt er een parkeerverbod langs het parcours op 14 september. Dit verbod gaat in vanaf 4.30 uur ’s ochtends, wanneer de opbouw van het parcours begint en de hekken worden geplaatst.

“Wij verzoeken u vriendelijk om uw auto tijdig elders te parkeren, zodat u indien nodig kunt vertrekken zonder het parcours te kruisen. Mocht u thuisblijven, vragen wij u vriendelijk om auto’s, aanhangers en/of caravans niet op straat te plaatsen.” aldus de organisatie.

Bedankt voor uw medewerking
We willen u alvast hartelijk danken voor uw begrip en medewerking. We hopen dat u net zo zult genieten van de RUN als de atleten en de organisatie. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via info@runwinschoten.nl. Voor dringende zaken op de dag zelf kunt u bellen naar 06-51550888.

Parcoursinformatie
Het parcours van de RUN is als volgt: Start: Stikkerlaan bij de Sporthal, via het Rosarium, Bovenburen, Jachtlaan, Elandhof, Vosseweg, Winschoterdiep, Kloostergaard, Kloosterlaan, Hoethslaan, (Heiligerlee), Oude Hornweg, Kamperfoeliestraat, Kloostertuin, Kloostergang/Kloosterwei, Bovenburen, Oudewerfslaan, Nassaustraat, Mauritsstraat, Engelstilstraat, Gasthuislaan, Steringa Kuiperweg, Garstestraat, Moddermanstraat, Burg. Wichersstraat, Boschsingel, Noorderstraat, Westerstraat, Olieslagerstraat, Noorderplein, Engelstilstraat, Oldambtplein, en de Finish: Stikkerlaan bij de Sporthal.

Foto: ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button