Incidenten

Brandweerman Henk Klooster verrast door collega’s voor 20-jarig jubileum

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag werd brandweerman Henk Klooster op een bijzondere manier gewekt. Niet zijn pieper, die hem normaal oproept voor noodgevallen, maar de sirene van een brandweerauto trok hem uit zijn slaap. Zijn collega’s hadden een verrassingsontbijt georganiseerd om Henk te eren op de dag van zijn 20-jarig jubileum bij de brandweer.

- advertentie -

Op 1 september 2004 trad Henk in dienst, destijds nog met donker haar. “Inmiddels goud blond,” grapte ploegchef Peter Seidel met een knipoog.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Henk staat bekend als een brandweerman in hart en nieren. In zijn twee decennia bij de brandweer heeft hij talloze opleidingen voltooid en bekleedt hij meerdere functies. Zo is hij niet alleen manschap, maar ook als pompbediende/ chauffeur op alle auto’s en bedienaar van de hoogwerker. Voor deze laatste twee functies heeft hij bovendien vele collega’s begeleid en opgeleid.

Henk heeft aangegeven nog een halfjaar actief te blijven bij de uitrukken. Daarna vindt hij het tijd om afscheid te nemen van de brandweer. “Het is mooi geweest,” aldus de ervaren brandweerman.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button