Cultuur

Waterbei 2024: Dit moet je weten! (ZATERDAGAVOND)

- advertentie -

Blauwestad – Vanavond wordt in Blauwestad de 9e editie van het Straattheaterfestival Waterbei afgesloten met een spectaculaire finale. Het evenement vindt plaats bij de Wilgenborg, waar bezoekers nog één keer kunnen genieten van een avond vol muziek, theater, en vuurwerk.

- advertentie -

Bezoekers worden geadviseerd om vroeg te komen. Wie op tijd is, kan nog over de Pieter Smitbrug fietsen, maar als de brug te vol wordt, zal deze alleen toegankelijk zijn voor voetgangers. Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden, dus volg hun aanwijzingen op.

Aan beide zijden van de brug zijn fietsenstallingen georganiseerd. Voor automobilisten is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke files.

Programma
De avond begint om 19:00 uur met gezellige livemuziek op het Wilgenborgterrein. Het hoogtepunt van de avond is de theatervoorstelling La Belle Illusion van het Franse gezelschap Compagnie Remue Ménage, die om 21:30 uur begint.

Deze nieuwe creatie van Compagnie Remue Ménage voert het publiek mee naar een andere tijd, een “Belle Époque” waar dans, circus, en schoonheid samenkomen in een betoverend spektakel. De voorstelling brengt een poëtische lappendeken van charmante en excentrieke personages die deelnemen aan een onconventioneel bal, waar dromen, verlangens, en liefdes op magische wijze samenkomen.

Afsluiting met vuurwerk en muziek
Na deze indrukwekkende theaterervaring wordt de avond afgesloten met een knallende vuurwerkshow. Vervolgens kunnen bezoekers nog nagenieten van muziekoptredens van Jessy Arjaans, Jan Joost, en Jordy Weijer, die de feestelijke sfeer tot in de late uurtjes zullen voortzetten.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button